欢迎访问江苏成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为江苏成人高考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
城市:
成考系统:

立即报名

成考教材

成考大纲

22考生群

真题资料

考前辅导

所在位置:江苏成人高考网 > 江苏成考试题题库 > 高起专 > 2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(1)

2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(1)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2020-06-15 15:47:36 来源:江苏成人高考网
作者:赵老师

  2020年江苏成人高考高起点英语精选试题及答案,欲知更多2020成人高考模拟试题、2020成考报名等信息,请及时关注江苏成考网和“江苏成考网”公众微信号获取!

  Ⅰ. Phonetics (10 points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A. club B. tomb C. comb D. climb

  2.A. food B. cool C. school D. flood

  3.A. town B. how C. down D. snow

  4.A. each B. peach C. break D. deal

  5.A. hear B. fear C. dear D. wear

  6.A. receive B. friend C. field D. piece

  7.A. question B. notion C. exception D. vocation

  8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

  9.A. where B. what C. whose D. white

  10.A. switch B. hatch C. character D. match

  Ⅱ. Vocabulary and Structure (40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

  A. just has got married B. has just married

  C. was just married D. has just got married

  12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A. had to B. have to C. has to D. must have to

  13. Rarely _______ so difficult a problem.

  A. she could have faced with B. could have she faced with

  C. she could have been faced with D. could she have been faced with

  14. ______ a dog on the road, the car stopped.

  A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing

  15. I asked my teacher _______.

  A. what courses should I take B. should I take what courses

  C. I should take what courses D. what courses I should take

  16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right

  17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

  A. alive B. living C. lively D. lived

  18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them

  19. It _______ to me that he was jealous.

  A. happened B. took C. occurred D. felt

  20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated

  21. Please ______ me at the station on time.

  A. meeting B. to meet C. meet D. met

  22. _______ “hello”, he reached out his hand.

  A. Said B. Saying C. To say D. Say

  23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

  24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

  A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

  25. Please telephone me half an hour _______.

  A. in charge B. in advance C. in time D. in front

  26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

  A. are B. is C. are being D. is being

  27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

  A. refer B. suggest C. recommend D. propose

  28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

  29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A. as B. so as to C. so that D. so as

  30. His report on the space exploration was really ________.

  A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

  31. Your chair needs _______.

  A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

  32. I hate to see papers _______ in pencil.

  A. writing B. to write C. written D. write

  33. The job made her dependent _______ her husband.

  A. on B. from C. of D. to

  34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

  A. had made B. made C. is making D. has made

  35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

  A. catch B. accept C. take D. listen

  36. _______determines a good meal varies from country to country.

  A. What B. That C. It D. Which

  37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

  A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

  38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

  A. us going B. we are going C. to go D. our going

  39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

  A. run away with B. run down C. run off D. run out of

  40. It was in 1930 _______ he became a university student.

  A. when B. that C. which D. and

  41. I am very _______ to you for your help.

  A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

  42. You _______ go now. It’s very late.

  A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

  43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

  A. it B. this C. there D. which

  44. Why not _______ me earlier?

  A. to tell B. tell C. telling D. told

  45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

  A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

  46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

  A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

  47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

  A. similar B. equal C. compared D. corresponding

  48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

  A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

  49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

  A. when B. that C. until D. after

  50. In his time he enjoyed a reputation _______.

  A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

  C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

  参考答案

  Ⅰ. Phonetics

  1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

  8.B 9.C 10.C

  Ⅱ. Vocabulary and Structure

  11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

  18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

  25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

  32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

  39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

  46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

  考生对于江苏成考还存在任何疑问都可以点击【在线咨询】或者加入【考生交流群】与其他学生一起交流,还可以扫码下方二维码关注我们。

成考倒计时

100

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考网 [http://www.jsckw.org/]
本文关键词:
本文地址:http://www.jsckw.org/show-447-7708-1.html

江苏成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2020年江苏成人高考高升专《英语》阅读理解试题及答案(2)

下一篇:2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(2)

课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021成人高考终极通关视频-高起专-专升本-高起本 陈老师 36课时 查看详情
医学综合-成人高考专升本-通关视频(2021) 易老师 36课时 查看详情
教育理论-成人高考专升本-通关视频(2021) 缪老师 36课时 查看详情
政治-成人高考专升本-通关视频(2021) 欧阳老师 36课时 查看详情
高等数学-成人高考专升本-通关视频(2021) 张老师 36课时 查看详情
艺术概论-成人高考专升本-通关视频(2021) 杨老师 36课时 查看详情
英语-成人高考专升本-通关视频(2021) 吴老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考全科精讲班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)优享班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
高起本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
高起专VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

江苏成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

江苏成人高考提升便捷服务

【江苏成考考试时间】

距2022江苏成人高考:预计

10/15/2022

江苏成人高考考试日程
江苏成人高考报名入口

【请各位考生提前备考!】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。