欢迎访问江苏成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为江苏成人高考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
城市:
成考系统:

立即报名

成考教材

成考大纲

22考生群

真题资料

考前辅导

所在位置:江苏成人高考网 > 江苏成考试题题库 > 高起专 > 2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(3)

2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(3)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2020-07-20 15:23:18 来源:江苏成人高考网
作者:赵老师
  2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(3),欲知更多2020成人高考模拟试题、2020成考报名等信息,请及时关注江苏成考网和“江苏成考网”公众微信号获取!

  A
 

  Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the United States, yet she had only just begun painting in her late seventies. As she once said of herself: “I would never sit back in a rocking-chair, waiting for someone to help me.”

  She was born on a farm in New York State. At twelve she left home and was in a service until at twenty-seven, she married Thomas Moses, the tenant of hers. They farmed most of their lives. She had ten children, of whom five survived; her husband died in 1928.

  Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby, but only changed to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were first sold at an exhibition, and were soon noticed by a businessman who bought everything she painted. Three of the pictures were shown in the Museum of Modern Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930‘s and her death she produced some 2,000 pictures: careful and lively pictures of the country life she had known, with a wonderful sense of color and form.

  ( )51. Which of the following would be the best title for the passage?

  A. Grandma Moses

  B. The Children of Grandma Moses

  C. Grandma Moses: Her Best Pictures

  D. Grandma Moses and Her First Exhibition

  ( )52. From Grandma Moses‘ s words of herself in the first paragraph, it can be inferred that she was _______.

  A. independent B. pretty C. rich D. alone

  ( )53. Grandma Moses began to paint because she wanted to _______.

  A. make her home beautiful B. keep active

  C. improve her salary D. gain an international fame

  ( )54. Grandma Moses spent most of their life ________.

  A. nursing B. painting C. farming D. embroidering

  B
 

  In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at home.

  His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote in detail from any poet they could name.

  Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the students were slowly gathering for nine o‘clock classes.

  Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large room which served all the English composition teachers as an office. He did not say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look around.

  He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. “Tell me what you see.” I said as I took his place in the room, leaving him in the hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in detail the view of Washington Square from the window.

  As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was wholly calm as he said, “The worst thing about it is that I‘ll remember it all.”

  ( )55. What is the passage mainly discussing?

  A. Thomas Wolfe‘s teaching work.

  B. Thomas Wolfe‘s course in playwriting.

  C. Thomas Wolfe‘s ability of explaining.

  D. Thomas Wolfe‘s genius.

  ( )56. Which of the following is NOT said in the passage?

  A. Wolfe‘s students praised Wolfe’s power of observation.

  B. The author made an experiment on Wolfe‘s ability.

  C. Wolfe‘s students asked the author to have a test of their ability.

  D. Wolfe did not feel angry when he was tested.

  ( )57. What do we learn about Wolfe from the passage?

  A. He tried hard to remember what was in the classroom.

  B. He stayed in the classroom for a short time.

  C. He stayed drew a picture of Washington Square.

  D. He followed the author into the classroom.

  ( )58. What can be inferred from the passage?

  A. The author was happy to see the test result.

  B. What the students said was hardly true.

  C. Wolfe would remember forever what the author had done.

  D. Wolfe felt joyful after he had been tested.

  C
 

  The trick in food photography is to show the food looking fresh, so many dishes have stand-ins, just as movie stars do. “When I get my lights and cameras set up, I remove the stand-in and put in the real thing,” explains Ray Webber, who photographs food for magazine advertisements. “Sometimes I have to brush the meat with its juices because it may have dried out a bit. A and when I‘m shooting (拍照) something like tomatoes, I always carry water to spray them with dew just before I shoot.”

  Shooting food outdoors has special problems. “I‘m always worrying about flies or worms crawling up a glass,” Webber explains, “my worry is that someday a dog will come up from behind and run off with the food.” Once Webber was shooting a piece of cheese outdoors and needed something to make its color beautiful. Finally he found it: a weed with lovely blue flowers. When the shot appeared, several people were horrified-the weed was deadly nightshade!

  ( )59. Just before being photographed, some meats and vegetables are _______.

  A. fanned B. dyed C. frozen D. made wet

  ( )60. The second paragraph deals mostly with the ________.

  A. differences between indoor and outdoor photography

  B. problems of outdoor food photography

  C. ways of keeping food fresh outdoors

  D. combinations of colors outdoors

  ( )61. Webber is afraid dogs might _______.

  A. bark while he is shooting B. get into his picture

  C. steal the food D. upset his camera

  ( )62. From the article we can conclude that deadly night-shade is probably a kind of plant that is _______.

  A. colorful B. poisonous C. ugly D. Both A and B.

  D
 

  With the large number of dogs roaring through our communities, people need to know the facts about rabies (狂犬病), a fatal disease caused by animal bites. Despite vaccination (接種疫苗) programs, rabies is still very prevalent, and will continue to be a serious public health problem for many years to come.

  Rabies strikes the central nervous system and brings on choking, convulsions (抽搐) and inability to swallow liquids. It can even cause death. If you or anyone in your family is bitten by dog, cat or other animal, you should not panic, but thoroughly wash the wound with plenty of soap and water and rush to nearby hospital for immediate treatment. If you own the animal which did the biting, you should immediately call a veterinarian for advice and make sure the public health authorities know when and where the biting took place and who was bitten.

  ( )63. Rabies is a kind of disease which ________.

  A. causes heart attack

  B. hurt one‘s legs

  C. causes nerve-centre problem and breathing problem

  D. strikes one‘s brain

  ( )64. If a person is bitten by some kind of animal, you ________.

  A. should be panic

  B. should take him (her) to a big hospital right away

  C. should help to clean the wound and ask the patient to have a good rest at home

  D. should help to clean the wound and then take him (her) to a nearby hospital quickly as possible.

  ( )65. Which is the best title of the passage?

  A. What a Rabies? B. The Horrible Rabies

  C. What Are Animal Bites? D. How to Control Rabies

  阅读理解答案
 

  51.A 52.A 53.B 54.C 55.D 56.C 57.B 58.C 59.D 60.B 61.C 62.D 63.C 64.D 65.B

  考生对于江苏成考还存在任何疑问都可以点击【在线咨询】或者加入【考生交流群】与其他学生一起交流,还可以扫码下方二维码关注我们。

成考倒计时

100

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考网 [http://www.jsckw.org/]
本文关键词:
本文地址:http://www.jsckw.org/show-447-7769-1.html

江苏成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2020年江苏成人高考高起专英语精选试题及答案(2)

下一篇:2020年江苏成人高考高起点《语文》答案

课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021成人高考终极通关视频-高起专-专升本-高起本 陈老师 36课时 查看详情
医学综合-成人高考专升本-通关视频(2021) 易老师 36课时 查看详情
教育理论-成人高考专升本-通关视频(2021) 缪老师 36课时 查看详情
政治-成人高考专升本-通关视频(2021) 欧阳老师 36课时 查看详情
高等数学-成人高考专升本-通关视频(2021) 张老师 36课时 查看详情
艺术概论-成人高考专升本-通关视频(2021) 杨老师 36课时 查看详情
英语-成人高考专升本-通关视频(2021) 吴老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考全科精讲班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
高起本优享班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(文史类)优享班 蒋老师 36课时 查看详情
高起本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)优享班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(法学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本优享班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

江苏成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

江苏成人高考提升便捷服务

【江苏成考考试时间】

距2022江苏成人高考:预计

10/15/2022

江苏成人高考考试日程
江苏成人高考报名入口

【请各位考生提前备考!】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

成考论坛

查看更多