考生在线咨询

江苏成考网微信公众号 江苏成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问江苏成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
城市:
成考系统:
所在位置:江苏成考网 > 试题题库 > 高起本 > 正文

2018年高起本英语试题专项练习答案汇总(二)

2018-09-14 16:45:34   来源:江苏成考网    点击: 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注
作者:王老师

  完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long 7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

  Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around 13_. _14 he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

  _17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

  ( )1.A. because B. as C. so D. for

  ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

  ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

  ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

  ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

  ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

  ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

  ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

  ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

  ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

  ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

  ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

  ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

  ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

  C. Left and right D. Around and around

  ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

  ( )16.A. enough B. more C. too D. less

  ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

  ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

  ( )19.A. on B. for C. by D. with

  ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

  1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

成考倒计时

33

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

江苏成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成考网 [http://www.jsckw.org/]
本文关键词:
本文地址:http://www.jsckw.org/show-449-3922-1.html

上一篇:2018年高起点英语试题专项练习答案汇总(一)
下一篇:2018年高起点英语试题专项练习答案汇总(三)

江苏成人高考提升便捷服务
距2020成考考试:还剩 33
【请广大考生提前备考】