• 江苏成考网提供江苏各院校成考辅导报名,咨询电话:0512-67311639
所在位置:江苏成考网 > 试题题库 > 高起本 > 正文

2018年成人高考英语试题专项练习答案汇总(七)

2018-09-14 16:59:24   来源:江苏成考网    点击:
作者:江苏成考

  完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

  It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

  Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

  ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

  ( )32.A. for B. in C. on D. to

  ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

  ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

  ( )35.A. our B. your C. their D. his

  ( )36.A. still B. but C. even D. or

  ( )37.A. when and where B. of when and where

  C. that time and place D. of that time and place

  ( )38.A. a good deal about B. a lot of about C. many D. much

  ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

  ( )40.A. before B. after C. later D. for

  ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

  ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

  C. had learned how to write D. had not learned to write

  ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

  ( )44.A. by B. about C. for D. within

  ( )45.A. how B. which C. that D. what

  ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

  ( )47.A. and B. or C. yet D. even

  ( )48.A. as B. that C. such D. so

  ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

  ( )50.A. where B. there C. where there are D. where they are

  完形填空参考答案

  31.B 32.D 33.B 34.A 35.C

  36.B 37.D 38.A 39.C 40.B

  41.A 42.D 43.A 44.C 45.D

  46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

上一篇:2018年成人高考英语试题专项练习答案汇总(六)
下一篇:2018年成人高考英语试题专项练习答案汇总(八)

江苏成人学历提升便捷服务

【2018年成人高考正在报名】

成人高考考试科目 准考证打印入口
距2018全国成人高考:仅剩 1 2
加入江苏成考公众号
江苏成考网
微信公众号
(扫一扫关注)
加入江苏成考交流群
江苏成考网
考生交流群(微信群)
(扫一扫加入)